VILKA VI ÄR:

Resevana guider

 

Fågelkunninga guider

 

Svensktalande guider

 

Resegaranti

4 SKÄL ATT BOKA HOS OSS:

Ronnie Lindqvist
 

Ronnie Lindqvist har skådat sen 10-årsåldern, är aktiv i Närkes Ornitologiska Förenings styrelse, gillar globalskådning och att inventera på hemmaplan. Har skådat i ett 20-tal länder, besökt samtliga ”lower 48 states” i USA och skådat fåglar i de flesta. Har varit ledare för resor till Bulgarien, Spanien och Norge samt många inrikesresor.

 

Per Karlsson Linderum

 

Per Karlsson Linderum har skådat fågel sedan 10 års ålder. Har rest främst i Europa med länder som Estland, Spanien och Italien som favoriter. Har arrangerat resor i olika sammanhang och vissa längre till Borneo och Indien. Är aktiv naturfilmare med digiscoping och arbetar till vardags som naturpedagog på en Naturskola. 

Fakta
 

Ålder: 42.

Favoritfåglar: Hackspettar.

Favoritland: Estland.

Contour Air
 

Res med Contour Air – resebyrån som med mer än trettio års erfarenhet av långresor över hela världen ger Dig trygghet och garanti för ”Ditt livs resa”!

Till jordens alla världsdelar går våra resor. Har man en gång rest med Contour Air återkommer man gärna. Att alltid sätta Dig som resenär i centrum är vår utgångspunkt. Du har rätt att känna att varje resa är noga genomarbetad för att ge absolut mest valuta för pengarna. Välkommen Du också att smaka på vårt spännande reseutbud.

 

Contour Air samarbetar med PR Birding Tours för att erbjuda resenärer från Sverige och andra länder kvalitativa fågel- och naturresor till bra priser.

Thomas Nyberg

 

Fågel- och naturguiden som kommer att leda oss i Sydafrika är Thomas Nyberg, Seven Continents.

Han är född och uppvuxen i Lund och har sedan barnsben haft ett brett naturintresse. Med kända fågellokaler som Vomb-Kranke och Falsterbohalvön var det inte konstigt att fokus snart hamnade på fåglar!

Thomas har skådat i fyra världsdelar, men hjärtat kom tidigt att slå extra hårt för den afrikanska kontinenten.

Thomas Nyberg är Professional Safari Guide, utbildad i Sydafrika Kruger National Park, och har därför en bred kunskap om landets djur och natur. Efter att ha specialicerat sig på fåglar, är han den ende svensk som kan titulera sig FGASA Birding Sepcialist. Hans intresse och förkärlek för fågelsång kommer att komma oss väl till gagn...

Thomas är förmodligen den svensk som har sett flest fågelarter i Sydafrika, vi är i trygga händer!

Björn Ander

 

En glad och pedagogisk skådare med rötterna i Skåne. Med naturintresserade farföräldrar och far var det ut i naturen som gällde tidigt i livet. Efterhand har fåglarna tagit över naturintresset, tillsammans med akvariefiskar. Började hårdskåda i början av 2000-talet, främst i Skåne och på Österlen. Sträckskådning uppskattas mycket. Har rest en del med fokus på fågelskådning, främst inom VP (Västra Palearktis), bl a Teneriffa/Fuerteventura, Israel, Spanien och Turkiet, men på senare tid har jag fått upp ögonen för södra Afrika. Bilden föreställer en nykryssad Björn (Atlassångare, Marocko, 2008). ”Där satt den!”

prbirdingtours@gmail.com

Om resorna/About tours & bokning/booking:

0702621417 (Ronnie Lindqvist)

0725136029 (Per Karlsson Linderum)

 

Organisationsnummer: 969778-2713

 

© 2016 by PR Birding Tours. 

Proudly created with Wix.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now