RESOR - CONTOUR ERBJUDER SJÄLVKLART RESEGARANTI - LÄS VILLKOREN HÄR

2020

Sydafrika

- Kalahari & Western Cape

12-29/9 2020,

fr 46500 kr.

FULLBOKAD

Guide: Thomas Nyberg.

Förra årets succéresa till östra Sydafrika följer vi upp 2020 med en ny resa till det fascinerande Kalahariområdet och västra Kapprovinsen. Gruppen på maximalt 12 personer färdas i tre bekväma Toyota-suvar där alla har eget öppningsbart fönster för maximal upplevelse. Vi bor alltid bra och äter gott, även i vildmarken.

Räkna med ca 250 fågelarter eller mer, och ca 30 arter däggdjur.

Från Johannesburg tar Thomas Nyberg med oss till både kända nationalparker och egna smultronställen. Han är professionell Safari Guide och Bird Guide utbildad i Sydafrika. Dessutom en erfaren Afrika-skådare. Med tanke på den lilla grupp vi blir kan en unik resa utlovas där var och en kan känna sig priviligierad att få uppleva Afrika på det här sättet. Vi kröner skådandet med en pelagic i slutet av resan. Från en bekväm 42-fotsbåt får vi garanterat närkontakt med de sydliga oceanernas liror, petreller och albatrosser under en oförglömlig dag.

Dagsprogram här

Island

1-7/6 2020,

fr. 20.000 kr

INSTÄLLD

Guide: Ronnie Lindqvist.

Island lämnar ingen oberörd. De storslagna och säregna landskapen är en perfekt inramning till superb fågelskådning. Island har inte ett överflöd av fågelarter men antalen är överväldigande. Stormfågel, mindre lira, svartnäbbad islom, strömand, islandsknipa, vittrut, alkor och många andra häftiga fåglar väntar oss.

Vi koncentrerar oss på västra Island. Snaefellsnes, som är ett koncentrat av hela ön, ägnar vi mycket tid åt innan vi beger oss till Vestmanneyar för havsfågelskådning i storslagen natur och valtur på Atlanten. På vägen dit passar vi på att besöka tre av Islands mest berömda ställen, Gullfoss, Geysir och Thingvellir. Följ med till de svarta sandsträndernas land.

 

Gruppstorlek 6 – 8 personer
Flyg, övriga transporter, inträden, logi i delat dubbelrum samt frukost ingår.
Ingår ej: Enkelrum i mån av tillgång. Personliga utgifter. Övriga måltider.

Extremadura & Sierra de Gredos

2-10/10 Maj 2020,

fr. 20000 kr.

INSTÄLLD

Guide: Per Karlsson Linderum
 
Magisk fågelskådning i härliga Spanien

Vi tillbringar en härlig vecka tillsammans i centrala Spanien. Resan börjar i bergsmassivet Sierra de Gredos väster om Madrid. Sedan drar vi oss söderut till de stora stäpperna i Extremadura. Vi besöker också flera våtmarker och naturligtivs tjuren Ferdinands korkekskogar.

Allt inkluderat!

Vi kan också erbjuda kortare fågelturer i vår närmiljö samt trollsländeskådning under sommaren. Kontakta oss för pris och mer information.
Email: prbirdingtours@gmail.com
Telephone:
+46725136029 (Per)
+4602621417 (Ronnie)

Trollsländor i Mellansverige

1-3 dagar, begär offert eller kontakta guiden. Maj-September. 

Guide: Per Karlsson Linderum.

Vår region hyser 48 olika arter trollsländor. Vi kan erbjuda dagsturer eller långhelgsturer, som ger oss möjligheten att se alla arter beroende på flygtiderna. I vår region finns olika biotoper, allt från myr och mossgölar, till grävda dammar, rinnande vattendrag och stora våtmarker. 

prbirdingtours@gmail.com

Om resorna/About tours & bokning/booking:

0702621417 (Ronnie Lindqvist)

0725136029 (Per Karlsson Linderum)

 

Organisationsnummer: 969778-2713

 

© 2016 by PR Birding Tours. 

Proudly created with Wix.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now